Wedstrijd voor de show “Edges to Edges” van Guillaume Vierset !

iGOTO biedt u 5×2 kaartjes voor het concert van Guillaume Vierset in het Marni Theater als onderdeel van het Marni Jazz Festival, op 6 september 2019 om 20:15 uur.
Doe mee aan onze wedstrijd op de iGOTO-app en veel geluk !

Beschrijving:

« De Belgische gitarist Guillaume Vierset ontwikkelde in de loop der jaren een heel eigen muzikale persoonlijkheid. Op tegelijk nonchalante en poëtische, intense en opzwepende wijze, werpt hij een (…)

« De Belgische gitarist Guillaume Vierset ontwikkelde in de loop der jaren een heel eigen muzikale persoonlijkheid. Op tegelijk nonchalante en poëtische, intense en opzwepende wijze, werpt hij een heel eigen scherpzinnige blik op de huidige wereld. Guillaume laat zich graag meeslepen door muziek die hem tussen droom en werkelijkheid laat zweven. Hij verkent graag onontgonnen terrein om er verfijnde melodieën met delicate parfums te laten ontkiemen. Na het avontuur van het LG Collective en in parallel met zijn project Harvest Group, exploreert hij ditmaal – nog steeds uitgaande van jazz, folk of bluegrass – enkele muzikale werelden die meer aanleunen bij prog rock. Hij laat zich omringen door de Deense contrabassist Anders Christensen (te horen aan de zijde van Tomasz Stanko, Jakob Bro, Paul Motion en Aaron Parks), toetsenist Dorian Dumont, die diepgang en reliëf weet te geven aan een subtiel vintagespel, en de uitmuntende Amerikaanse drummer Jim Black (Alas No Axis, Tim Berne, Ellery Eskelin en Kurt Rosenwinkel) die het geheel ondersteunt met een trefzekere en steevast aparte stijl. In de originele composities krijgt de ritmiek totale vrijheid als drijvende kracht voor soms complexe of bijzonder rijke, maar altijd uiterst bevattelijke improvisaties. Resultaat: een muziek boordevol nuances, compact en luchtig, beurtelings opwekkend, dynamisch en contemplatief”.