Win 2 x 2 tickets voor de opening van de eerste editie van het Brussels International Film Festival (nationale competitie)

Van 20 tot 30 juni 2018 verwelkomt onze hoofdstad de eerste editie van het Brussels International Film Festival.

Elf dagen lang tovert het BRIFF Brussel om tot een echte filmstad waar de harten van filmliefhebbers even snel zullen kloppen als in Berlijn, Cannes of Venetië. Het BRIFF brengt het grote publiek en de professionals van de filmwereld samen in het hart van de hoofdstad, om er de Belgische en Internationale cinema te vieren met de nodige spotlights, glamour en ambiance.

Niet minder dan 6 filmzalen in het hart van de stad openen hun deuren voor een programma dat de vele facetten van de Europese, Nationale, en Internationale cinema verkent.

Kom kennis maken met de Zevende Kunst in al haar vormen, met drie filmcompetities, retrospectieven, themacycli, openluchtvertoningen, masterclasses, workshops voor jongeren, en tal van randanimaties … Non-stop, elf dagen lang, tot we erbij neervallen, speciaal voor jou.

iGOTO biedt je 2 x 2 kaartjes voor de opening van de nationale competitie. Ga naar de app en speel! (wedstrijd tot en met 20 juni)